1 вересня 2018

Швидко промайнуло веселе та барвисте літо, і вересень став справжнім господарем, який покликав до школи гомінку дітвору. 1 вересня – День Знань, з якого починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання та нових звершень. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами.

Перший Дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наших наймолодших учнів — першокласників. Цього року 15-ть малюків переступили поріг нашої Нової української школи. Для них розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перші досягнення на шляху до Країни Знань.

А для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

На святі з побажанням успіхів і наснаги в новому навчальному році до всіх присутніх звернувся директор школи Буряк Ігор Григорович.

Також, цього сонячного дня,зі щирими привітаннями, до нашої школи завітали шановні гості: начальник відділу організаційної та кадрової роботи Коновалова Світлана Олександрівна, директор товариства «Україна» Тимофієв Микола Григорович, виконуюча обов’язки старости Успенівської сільської ради Сирцова Наталія Іванівна, директор товариства «Надія» Биковський Валерій Степанович.

У новому навчальному році школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.